VIRAL!!! Fyna Pecah Kunci Masalah Madu, Serahkan Segalanya Kepada Pihak Berkuasa.

caileak.com – VIRAL!!! Fyna Pecah Kunci Masalah Madu, Serahkan Segalanya Kepada Pihak Berkuasa. Penyanyi Fina Djabat mengambil keputusan untuk menutup mulut dan tidak mengulas lanjut berhubung dakwaan terbabit dalam pertengkaran dengan tunangnya Datin Zelina Zeni minggu lalu.

VIRAL!!! Fyna Pecah Kunci Masalah Madu, Serahkan Segalanya Kepada Pihak Berkuasa.

Serah kepada pihak berwajib

VIRAL!!! Fyna Pecah Kunci Masalah Madu, Serahkan Segalanya Kepada Pihak Berkuasa.

Temu bual dengan OhBulan! Fyna, nama sebenarnya Nur Syafinaz Jebat berkata, dia merujuk perkara itu kepada pihak berkuasa untuk siasatan lanjut.

bukan apa yang boleh saya katakan Fail ini hendaklah diberikan sepenuhnya kepada pihak berkuasa.

Menurut Aida Jabat, kakaknya enggan merumitkan keadaan dengan memberikan sebarang komen. Dia tidak boleh berkongsi apa-apa, maaf. Bagi pihak Fyna dan keluarga, kami rasa jika kami mempunyai lebih banyak perkara untuk dibincangkan dan dikongsi ia boleh membawa perubahan. Kami berharap semua pihak dapat memahami pendirian kami. Terima kasih atas sokongan anda.

Faina turut memberitahu, fokusnya tidak goyah dalam pertandingan duo keluarga walaupun banyak perkara berlaku. Saya tidak marah. Saya fokus pada perlawanan ini kerana kakak saya menghabiskan banyak wang untuk membuat persembahan mingguan duo keluarga. Adik ipar saya, Nabil Maher, adalah pengarah kreatif untuk setiap rancangan kami dan pasukan sering berusaha untuk memberikan yang terbaik. Saya sangat menyukai Keluarga Duo, jadi saya akan menumpukan pada melakukan persembahan murni setiap minggu.